Prova de nivell a la pista del Khimki

Prova de nivell a la pista del Khimki

Els de Pesic visiten Moscou amb el repte de tornar a vèncer a Europa (18h, DAZN)

El Barça visita aquest divendres, a les 18h i en directe per DAZN, el Khimki de Moscou en la que serà la 12a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que son segons a la taula amb un balanç de 8 triomfs i 3 derrotes, busquen el novè triomf del curs a l’Arena Mytishchi. L’equip rus s’ha mostrat molt sòlid al seu pavelló: ha guanyat tots els partits que ha disputat fins ara davant d’equips com el Maccabi, el Baskonia, el Panathinaikos i el Milà.

El rival

Compta amb un dels màxims anotadors de la competició com és Alexey Shved, que assegura 19,3 punts per partit a l’equip que entrena Rimas Kurtinaitis. Actualment el Khimki té un balanç de 6-5 i té a les seves files jugadors de gran nivell com Timma (14,4 punts ), Booker (12,4 punts i 4,6 rebots), Gill (10,3 punts i 5,6 rebots), Jerebko (9,5) o d’altres homes que poden sobresortir en qualsevol moment com Jovic (4,7 assistències), Bertans, Evans, Kramer o Monia, Karasev o Zaytsev.

El Barça

Busca tornar al camí de la victòria a Europa després de la derrota al Palau contra el CSKA, que va trencar la imbatibilitat blaugrana al Palau. Pesic té disponibles tots els jugadors que es van vestir en l’últim partit amb l’afegit d’Abrines, que torna a una convocatòria de 13 jugadors. El de Moscou serà el primer dels dos partits que els catalans disputaran a domicili aquesta setmana, que jugaran diumenge a Manresa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut