Duel de titans al Palau

Duel de titans al Palau

El Maccabi Tel Aviv arriba a Barcelona en un gran moment de forma (21h, DAZN)

El Barça rep aquest divendres, a les 21h, el Maccabi de Tel Aviv en la que serà la 10a jornada de l’Eurolliga. Aquest serà el segon partit de la setmana al Palau Blaugrana i els de Pesic encara n’hauran de disputar un tercer a la pista de l’UCAM Múrcia el diumenge.

El rival

Arriba a Barcelona després de caure a la pista del Milà (92-88) però es troba en un gran moment de forma. Fins el passat dimarts havia aconseguit sis victòries de forma consecutiva i té en l’escorta Wilbekin el seu millor anotador amb 17 punts per partit. El Maccabi és el millor equip de la competició pel que fa a punts anotats (88) i també és el millor en rebots de la competició (37,8), mentre que el Barça és el segon en aquesta classificació (37,7)

El Barça

Arriba al partit després d’haver superat el Fenerbahce d’Istanbul amb claredat (89-63) i és actualment el líder de la competició amb un balanç de 7 triomfs i dues derrotes. Els de Pesic són conscients de la dificultat del partit i saben que al davant tindran un dels millors equips de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut