Triomf clar i sense concessions per iniciar la setmana (89-63)

Triomf clar i sense concessions per iniciar la setmana (89-63)

Els de Svetislav Pesic s’imposen de forma clara amb un gran atac i una sòlida defensa en tot moment

Triomf de prestigi i de forma clara. El Barça no ha donat opció al Fenerbahce en un duel en què els blaugrana han dominat tots els aspectes del joc fins obtenir un clar 89-63. Un triomf que manté als de Svetislav Pesic a la part més alta de la classificació. Higgins ha estat el màxim anotador culer amb 22 punts. 

El partit ha començat bé per als interessos blaugrana. I és que el Barça s’ha situat ràpidament per davant en el marcador tot i l’intercanvi de cistelles entre els dos equips. Els homes de Svetislav Pesic han sabut aprofitar la bona defensa i les recuperacions per agafar una diferència de 10 punts al final del primer quart (25-15).

En el segon període els blaugranes han mantingut la diferència en el marcador, amb un bon atac i una sòlida defensa que ha dificultat l’atac turc. Tot i així, el Fenerbahçe ha trobat opcions sota el cèrcol. El Barça no ha reduït el ritme i ha pogut marxar al descans amb un avantatge per sobre dels 10 punts (44-30) i amb un inspirat Higgins, autor de 15 punts. 

Cop d’efecte culer

El Barça ha completat un gran inici en el tercer període amb un parcial de 10-4 per situar-se amb 20 punts d’avantatge (58-34, min 25). Els culers completaven els atacs amb bones combinacions i accions individuals. A més, els de Svetislav Pesic han sabut mantenir la baixa anotació del conjunt turc. D’aquesta manera, el resultat al final del tercer període era de 67-40.

Sentencien el triomf

El Barça, tot i la reacció del Fenerbahce en el darrer període, ha sabut mantenir l'avantatge en el marcador i sumar un triomf de prestigi a l'Eurolliga (89-63) amb jugades d'autèntic luxe. Una victòria que manté als de Svetislav Pesic en la part més alta de la classificació amb set victòries i dues derrotes.

Fitxa del partit:

Barça, 89
Fenerbahce, 63

Barça: Hanga (10), Smits (2), Higgins (22), Davies (10) i Mirotic (7) –cinc inicial-, Oriola (4), Abrines (12), Delaney (2), Kuric (11), Bolmaro (2) i Tomic (7).

Fenerbahce: Duverioglu (8), Datome (7), Lauvergne (12), Biberovic (2) i Sloukas (7) -cinc inicial-, Sancakli (5), Mahmutoglu (8), Kalinic (2), Williams (-), Vesely (4), Muhammed (2) i Stimac (6).

Parcials: 25-15 / 44-30 / 67-40 / 89-63

Àrbitres: Christodoulou, Boltauzer i Latisevs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut