El Movistar Estudiantes visita el Palau Blaugrana

El Movistar Estudiantes visita el Palau Blaugrana

L’equip madrileny compta amb un dels màxims anotadors de la Lliga: Brizuela (15,9)

El Barça rep aquest diumenge, a les 12:30h i en directe per #Vamos de Movistar +, el Movistar Estudiantes en la que serà la 9a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que volen tornar al camí de la victòria després de caure a la pista del reial Madrid a l’Eurolliga, volen sumar el setè triomf del curs en competició domèstica davant de l’afició blaugrana.

El rival

Compta amb jugadors amb molts punts a les mans, com Brizuela (15,9 punts per partit), Kadji (11,8), Arteaga (11,4) o Scrubb (9,3) i diferents homes que poden fer mal en qualsevol moment. El base titular és l’exblaugrana Phil Pressey, que està realitzant un gran curs a Madrid: 9,9 punts, 4,9 assistències per partit i una valoració de 12,9 punts per partit. Els homes que entrena el serbi Dzikic tenen actualment un balanç de 3 triomfs i cinc derrotes.

El Barça

Ocupa la tercera posició a la Lliga Endesa amb un balanç de 6 triomfs i dues derrotes, empatat amb el Casademont Saragossa, i busca seguir a la part alta amb un triomf al Palau contra l’Estudiantes. Pau Ribas, que ja va disputar el primer partit del curs a Europa, podria fer el seu debut a la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut