Primer clàssic europeu del curs a Madrid

Primer clàssic europeu del curs a Madrid

Els de Pesic visiten el Reial Madrid en la que serà la 8a jornada de l’Eurolliga (dijous, 21h, DAZN)

El Barça visita aquest dijous, a les 21h i en directe per DAZN, el Reial Madrid en la que serà la 8a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, líders de la competició amb un balanç de 6 triomfs i tan sols una derrota, volen seguir sumant victòries per mantenir la primera posició de la taula. Aquest serà el segon cop que s’enfrontin madrilenys i catalans després del duel a la final de la Supercopa Endesa que es va endur l’equip de Laso.

El rival

Compta amb un balanç de 4-3 a Europa i es manté invicte al seu pavelló amb tres triomfs en tres partits disputats al WiZink Center (Fenerbahce, Maccabi i Alba Berlin). La victòria a domicili la va aconseguir en l’últim partit europeu, a Belgrad, a la pista de l’Estrella Roja. El màxim anotador del Madrid a l’Eurolliga és l’aler-pivot Anthony Randolph, amb 11,1 punts, seguit de ben a prop de Campazzo (9,7), Llull (9,6), Garuba (9,3) o Mickey (8,4). Tampoc cal oblidar homes com Carroll, Causeur, Rudy, Laprovittola, Tavares o Taylor.

El Barça

Arriba en un bon moment de forma al partit, després de dos triomfs consecutius a domicili contra el Zalgiris Kaunas i el Coosur Betis, i vol seguir sumant a Europa per mantenir-se en les primeres posicions. Fins ara el Barça ha disputat cinc partits a domicili i ha aconseguit quatre victòries (Efes, Zenit, Estrella Roja, Zalgiris) i el d’aquest dijous serà el sisè dels primers vuit disputats a la Lliga Regular. Álex Abrines, amb un procés víric, és baixa i el seu lloc a la convocatòria l'ocupa Sergi Martínez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut