Sevilla, segona parada de la setmana

Sevilla, segona parada de la setmana

Els de Pesic visiten el Coosur Betis aquest diumenge (12.30 h, Movistar)

El Barça visita aquest diumenge, a les 12.30 h i en directe per Movistar+, el Coosur Reial Betis en la que serà la vuitena jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que tenen un balanç de cinc triomfs i dues derrotes, busquen la sisena victòria de la temporada contra un equip molt més perillós del que diu la classificació. 

El rival

Entrenats per Curro Segura, el Betis té un balanç de 2-5 en aquest inici de temporada, però té jugadors amb molts punts a les mans com els exteriors AJ Slaughter (13 punts) i KC Rivers (10,1) o el pivot Shayne Whittington (11,1) i jugadors experimentats com Albert Oliver, Demetrius Conger o Nacho Martín. Tampoc cal oblidar jugadors com Sipahi (8,3 punts i 3 assistències per partit), Tobias Borg, Obi Enechionyia, Ebuka Izundu o Mamadou Niang, entre d'altres.

El Barça 

Després del gran triomf a Kaunas per 86-93, els de Pesic afronten una nova jornada de la Lliga Endesa amb menys de 48 hores de descans. Pau Ribas, que ja va entrar a la convocatòria per aquest doble desplaçament a Lituània i Sevilla, podria fer el seu debut aquesta temporada amb l’equip a San Pablo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut