La setmana del Barça comença a Kaunas

La setmana del Barça comença a Kaunas

Els blaugranes busquen seguir en les primeres posicions de la classificació (divendres, 19h)

El Barça visita aquest divendres, a les 19 hores i en directe per DAZN, el Zalgiris Kaunas en la que serà la 7a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que són colíders de la competició amb un balanç de 5 triomfs i una derrota, s’enfronten a un dels equips més difícils de l’Eurolliga en el seu pavelló.

El rival

Entrenats per l’exblaugra Saras Jasikevicius, el Zalgiris té actualment un balanç de 3-3 a l’Eurolliga i ha aconseguit vèncer rivals de gran nivell com el Reial Madrid al Zalgirio Arena o al Fenerbahce a Istanbul. Per tant, es tracta d’un rival de màxima exigència i que es troba en un gran moment de forma.

El Barça

Els catalans busquen la 6a victòria del curs a Europa en una pista en què és molt complicat guanyar. Sense Claver, que estarà de 4 a 6 setmanes fora de les pistes per lesió, Pesic recupera Pau Ribas, que ha viatjat amb l’equip a Kaunas i que podria disputar el seu primer partit oficial del curs. L’equip afronta un doble desplaçament a domicili ja que, després del partit contra el Zalgiris, marxarà cap a Sevilla on diumenge s’enfrontarà al Coosur Real Betis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut