Les entrades i packs per a la segona volta, a partir d’aquest dimecres

Les entrades i packs per a la segona volta, a partir d’aquest dimecres

Aquest dimecres el Club posa a la venda entrades i paquets de partits per a la segona part de la temporada

Aquest dimecres 6 de novembre, a les 12 hores, es posen a la venda les entrades de la segona volta de temporada -tant per a l’Eurolliga com per a la Lliga Endesa-, a més de diferents paquets d’entrades per ambdues competicions. Després de l’èxit dels packs de la primera part de la temporada el Club posa a disposició de socis i aficionats diferents opcions per gaudir del millor bàsquet al Palau Blaugrana.

Cal recordar que els socis tenen un descompte del 50% en partits de la categoria C i B, del 30% de descompte en els partits de categoria B+ i A i del 10% en els partits de categoria A+ i A++, aplicable a les entrades regulars de partit.

Packs d’Eurolliga

All in Eurolliga segona volta: inclou els partits contra l’AX Armani Exchange Milà, Bayern Munic, Khimki Moscou, Kirolbet Baskonia, Reial Madrid i, en cas de classificació, els partits del Play-off. Des de 99 euros.

Top Eurolliga segona volta: AX Armani Exchange Milpa, Bayern Munic, Zalgiris Kaunas, Khimki i Kirolbet Baskonia. Des de 59 euros.

Give me 5 Eurolliga: Asvel Villeurbanne, Estrella Roja, Zenit Sant Petersburg, Bayern Munic i Khimki. Des de 39 euros.

Packs de Lliga Endesa

All In Lliga Endesa segona volta: San Pablo Burgos, Monbus Obradoiro, Casademont Saragossa, UCAM Múrcia i, en cas de classificació, el Play-off. Des de 99 euros.

Top Lliga Endesa: Unicaja Màlaga, BAXI Manresa, Joventut de Badalona i MoraBanc Andorra. Des de 39 euros.

Give me 5 Lliga Endesa: Coosur Betis, San Pablo Burgos, MOnbus Obradoiro, Casademont Saragossa i UCAM Múrcia. Des de 35 euros.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut