Casademont Saragossa – Barça: Segona derrota a l’ACB

Els 21 punts de Mirotic i Davies no són suficients per endur-se el triomf en un partit complicat, en què s’ha hagut de remar a contracorrent

El Barça no ha pogut tornar de Saragossa amb un nou triomf a l’ACB. Els de Pesic no s’han endut la victòria del pavelló Príncipe Felipe i acaben la jornada amb un balanç de 4-2. Just per sota del rival d’aquest diumenge, un Casademont Saragossa que ha dominat el ritme del partit i que s’ha mostrat més efectiu (89-83). És, doncs, la segona derrota a l’ACB, malgrat els 21 punts de Mirotic i també de Davies, que no han estat suficients. Perquè al davant hi havia un equip que ha començat de forma sensacional la temporada i que ara, després del triomf, es col·loca segon de la classificació en solitari (5-1).

De fet, no han començat bé les coses per al Barça, que ha vist com la bona defensa del Saragossa ha dificultat l’atac blaugrana. Els de Pesic, no gaire efectius en atac (tampoc en els triples), han encaixat un parcial de 9-0 per posar el primer avantatge local (23-17, min 10). Nou punts de Tomic en l’inici del segon quart han reduït la diferència (30-27, min 15), però el Saragossa, amb el lideratge d’Alocen (sis assistències abans del descans), ha pogut tancar la primera part amb el 46-40 (min 20).

Diferència que encara s’ha ampliat a la represa, malgrat un triple de Mirotic, el primer del Barça, i una cistella de dos (46-45, min 21). I és que la resposta local, amb un parcial de 18-4, ha posat la màxima del partit, de +15 (64-49, min 25).

Reacció insuficient

L’aparició de Davies, amb 9 punts en el tram final del tercer període (71-61, min 30), ha frenat una mica el Saragossa i ha fet créixer el Barça, que ha tornat a creure en la victòria després d’un parcial de 0-8, amb 4 punts de Higgins (78-75, min 37).

Però els locals, empesos pel seu públic, han acabat sent més efectius i s’han imposat deixant el marcador amb el 89-83.