Barça B – CB Prat (86-77): El derbi es queda a casa

Barça B – CB Prat (86-77): El derbi es queda a casa

El segon equip demostra un alt grau de maduresa i s’emporta el triomf

Un dels derbis catalans de la LEB Plata estava fixat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes volien reprendre el camí del triomf i superar un CB Prat que els havia derrotat a la Lliga Catalana. Els d’Ocampo van dominar gran part dels primers 20 minuts, però sense que es reflectís en el marcador. En els segons vint minuts, la defensa blaugrana i el grau de seriositat demostrat pel Barça B van ser clau per assolir el triomf amb un gran Sergi Martínez, autor de 21 punts.

Més domini blaugrana

Intensos primers minuts els que es vivien a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, entre el Barça B i el CB Prat. Amb dos bases sobre la pista, Marcos i Brancou, els blaugranes tenien un ritme alt de joc. L’entrada de jugadors provinents de la banqueta barcelonista feia obrir la primera escletxa en el marcador (18-11) en el minut 7 de joc, amb un triple de Brancou. El quart finalitzava amb un 22 a 17 fruit del bon treball dels joves d’Ocampo.

Endollat sortia el Barça B, a l’inici del segon quart. Un parcial de 4 a 0 obligava Dani Miret, tècnic visitant, a demanar temps mort en el minut 13 de partit amb 26 a 17 en el marcador. La defensa blaugrana era de molt bon nivell i els permetia seguir per sobre en el marcador en el minut 16 (29-20). Però el CB Prat tornava a entrar en dinàmica d’encert ofensiu i capgirava el marcador (33-34) quan quedava una mica més d’un minut per al descans. Un descans al qual s’arribava amb el mateix resultat.

Maduresa dels més joves

Els blaugranes no podien comptar amb Haris Bratanovic, amb un esquinç de turmell que s’havia fet en el primer quart i Badji i Goulmy eren la parella d’interiors que Ocampo posava a l’inici del tercer quart. La igualtat marcava el quart. Cap dels dos equips aconseguia diferències remarcables i en el minut 27 el 50 a 48 donava fe del que es veia a la pista. El quart es tancava amb un lleuger avantatge local (59-55) i amb totes les opcions obertes de cara als darrers 10 minuts.

El Barça B trobava la cistella rival, a l’inici del darrer quart, i amb un 71 a 62 favorable encarava els sis darrers minuts de joc. A manca de tres minuts, el CB Prat tornava a posar pressió en el marcador (73-69), però un triple del blaugrana Marcos i la defensa blaugrana no deixava que els del Prat s’acostessin més en el marcador.

S’entrava en el darrer minut amb el Barça B quatre punts per sobre (80-76). Els blaugranes jugaven amb intel·ligència els instants final i amb Marcos des el tir lliure i una esmaixada de Badji, després del rebot ofensiu, assolien la renda per emportar-se el triomf.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – CB Prat (86-77)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut