Barça-Alba de Berlín: Triomf sòlid en el debut europeu al Palau (103-84)

Barça-Alba de Berlín: Triomf sòlid en el debut europeu al Palau (103-84)

Els de Svetislav Pesic completen una bona segona meitat i sumen el tercer triomf en tres partits

Estrena europea del Palau amb una bona victòria del Barça davant l'Alba de Berlín (103-84). Els blaugranes s'han sobreposat a un primer període en què els visitants s'han mostrat més encertats i, amb una gran segona meitat, han sumat el tercer triomf europeu del curs en tres partits. Cory Higgins ha estat el màxim anotador amb 22 punts.

El Barça ha firmat un bon inici de partit amb un parcial de 6-0. L’Alba de Berlín, però, ha sabut reaccionar imprimint un alt ritme de joc i amb un bon encert des de la línia de triple. D’aquesta manera, el conjunt visitant ha marxat al final del primer període per sota en el marcador (19-25).

Al segon període els blaugranes han augmentat l’encert des del triple, de la mà de Mirotic i Higgins. Els blaugranes han sabut trobar millors accions ofensives per respondre l’efectivitat del visitant Giedraitis -15 punts a la primera meitat.

Bons minuts culers

Els homes de Svetislav Pesic han iniciat molt encertats el tercer període. I és que Mirotic, des de la línia de triple, i el control del rebot ofensiu i defensiu han permès als barcelonistes situar-se 13 punts a favor 63-50 (min 26). Els culers han sabut córrer al contraatac a la perfecció i aprofitar la superioritat dins la pintura. Delaney ha patit una punxada muscular i no ha pogut seguir jugant. Després de situar l’avantatge proper als vint punts, el tercer quart s’ha tancat amb una diferència d'onze punts a favor del Barça (72-61).

Sentencien el triomf

El darrer quart ha servit al Barça per sentenciar el tercer triomf europeu del curs en tres partits. I és que els barcelonistes han desplegat un gran joc ofensiu i una defensa sòlida que ha bloquejat l'Alba de Berlín. D'aquesta manera, el Barça s'ha situat 20 punts per sobre (86-66, min 36). Al final, el triomf culer s'ha tancat amb el 103-84.

Fitxa del partit:

Barça, 103
Alba de Berlín, 84

Barça: Delaney (-), Hanga (2), Claver (7), Mirotic (18) i Tomic (15) –cinc inicial–, Davies (7), Smits (8), Oriola (8), Abrines (8), Higgins (22), Kuric (8) i Bolmaro (-).

Alba de Berlín: Mattisseck (3), Hermannsson (-), Giedraitis (17), Nnoko (8) i Sikma (6) –cinc inicial-, Mason (-), Siva (12), Giffey (10), Delow (3), Schneider (8), Ogbe (6) i Cavanaugh (11).

Parcials: 19-25 / 46-44 / 72-61 / 103-84

Àrbitres: Javor, Pastusiak i Thepenier.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut