Anadolu Efes – Barça: Victòria inicial a l’Eurolliga (64-74)

Els culers comencen la competició europea amb un triomf molt treballat en una pista complicada

Gran victòria del Barça a la pista de l'Anadolu Efes (64-74) per començar amb bon peu l’Eurolliga 2019/20. Amb una gran actuació de Nikola Mirotic (24 punts i 22 de valoració), els barcelonistes s’emporten un triomf molt treballat d’Istanbul i inicien de la millor manera la competició europea.

Inici igualat

El matx ha començat de manera frenètica, i dos triples consecutius de Higgins i Hanga han donat el primer avantatge al Barça (5-8). Tot i així, l’estira-i-arronsa s’ha mantingut durant tot el primer temps, però els de Pesic han aconseguit marxar al final dels primers 10 minuts amb 14-19 al marcador. El segon quart s'ha iniciat amb un gran triple de Delaney, que sumat a un altre seguit d’Oriola, ha col·locat un favorable 16-25 al marcador. Els culers, amb un gran Davies, han arribat a situar-se amb 13 punts d'avantatge, però, finalment, el matx ha arribat al descans amb 11 de diferència (26-37) favorable als barcelonistes.

Reacció local i desenllaç blaugrana

Tot i el gran inici culer, que ha arribat a situar-se 16 punts amunt (26-42), a poc a poc el conjunt turc ha començat a retallar distàncies. A ritme de triples (n'ha anotat cinc gairebé de seguits), l’Anadolu Efes ha aconseguit tornar a equilibrar el matx, i, juntament amb la falta d’encert culer als darrers minuts del tercer quart i un parcial de 9-0, els locals han marxat al darrer període amb un ajustat 46-49.

Tot i així, el Barça no ha volgut donar opcions als turcs, i un parcial de 0-7 (46-56) ha trencat la bona dinàmica local. Amb Mirotic molt endollat des de la línia de tres (ha anotat tres triples gairebé consecutius al darrer quart), els barcelonistes no han donat opcions i s’han acabat imposant per 64-74. Finalment, victòria clara del Barça, que inicia l’Eurolliga de la millor manera possible: amb una victòria molt treballada. Ara, els culers disputaran el proper partit diumenge contra el MoraBanc Andorra (20.00 h), en el duel corresponent a la tercera jornada de Lliga.