Barça B – Arcos Albacete (92-90): El triomf de la fe

Barça B – Arcos Albacete (92-90): El triomf de la fe

Els joves blaugranes creuen en ells mateixos i es mantenen invictes a la LEB Plata

Els de Diego Ocampo, tècnic blaugrana, afrontaven el seu debut a casa, a la LEB Plata 2019/2020. Els castellans de l’Arcos Albacete, a l’igual que els blaugranes, van obtenir el triomf a la primera jornada i s’esperava un duel equilibrat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Absent Leandro Bolmaro, aquests dies amb dinàmica del primer equip, el Barça B va haver de treballar de valent davant un ferm Arcos. Finalment el triomf va caure del costat blaugrana gràcies el convenciment en si mateixos.

Un quart per cada equip

La defensa blaugrana funcionava, en l’inici del primer quart, i combinada amb l’encert ofensiu distanciava els blaugranes (16-8) en el minut 6 de partit. El ritme era blaugrana i el Barça B tancava el quart amb un 27 a 16 favorable, davant un Arcos on juga l’exblaugrana Pavle Titic.  

La sortida del segon quart no va tant favorables als interessos barcelonistes. L’Arcos va pujar el nivell d’encert ofensiu i reduïa les diferències (31-28) en el minut 14. Ocampo demanava temps mort per aturar el ritme visitant i l’alternança defensiva dels castellans. L’avantatge local s’anava escurçant fins l’empat a 36 en el minut 18. Una acció de 2+1 del blaugrana Marcos, deixava el 46 a 42 al descans.

Creure dóna el triomf

L’Arcos d’Albacete agafa el ritme del partit a l’inici del tercer quart. Les faltes en el joc interior blaugrana pesaven i els visitants donaven, de nou, la volta al marcador i es situaven per davant (53-56) en el minut 24. El Barça B però, no deixava el partit i es mantenia molt proper en el marcador durant la resta de quart per, fins i tot, marxar a la fi del quart guanyant per 72 a 71.

El darrer període es desenvolupava amb imprecisions per part dels dos equips amb el marcador igualat. A sis minuts del final, l’empat a 83, donava fe del que es veia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Un parcial de 1 a 7 donava aire als visitants, a dos i mig pel final del partit.

L’esperit dels joves blaugranes sorgia  i a 1’39” del final es situaven a dos punts (88-90) i el Barça B, amb un 2+1 de Sergi Martínez, s’avançava, 91 a 90, a manca de 23 segons. Temps mort visitant i la defensa blaugrana va evitar la cistella visitant.

Sergi Martinez anava a la línia de tirs lliures a 6 segons i situava el 92 a 90. La darrera possessió visitant no va veure cistella, el Barça B va recuperar la pilota i es va emportar el segon triomf en dos partits de la LEB Plata

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Arcos Albacete (92-90)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut