Barça – Reial Madrid: Primer clàssic, primera final

Barça – Reial Madrid: Primer clàssic, primera final

Els de Pesic disputen el primer clàssic de la temporada en la final de la Supercopa Endesa (19h)

El Barça disputarà aquest diumenge 22, a les 19 hores, la segona final de la temporada 2019/20. Després d’aconseguir la Lliga Catalana, els catalans busquen a Madrid el segon títol de curs: la Supercopa Endesa. Aquest trofeu, que dona el tret de sortida a les competicions ACB, es resisteix des del 2015 i ara els blaugranes tenen l’opció de tornar-lo a guanyar.

El rival

És l’actual campió i a les semifinals va superar amb facilitat el Montakit Fuenlabrada en la segona semifinal. Els de Pablo Laso, que jugaran al que és al seu pavelló, han mantingut el bloc de jugadors del passat i han incorporat dues peces: el base Nico Laprovittola i Jordan Mickey. Homes com Tavares, Campazzo, Rudy, Llull, Taylor, Deck, Felipe, Randolph, Causeur i Carroll segueixen en un equip que entrena Pablo Laso.

El Barça

Va superar el València Basket en una semifinal molt disputada i en la qual Cory Higgins va ser el màxim anotador amb 15 punts. Niko Mirotic, amb 14 punts i 5 rebots, també va ser un dels jugadors més destacats, sobretot en el tercer quart. Svetislav Pesic buscarà la seva primera Supercopa com a tècnic del Barça, ja que en l’anterior etapa (2002-2004) la competició no es disputava.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut