Brandon Davies, un cinc de primer nivell per al Barça

Brandon Davies, un cinc de primer nivell per al Barça

El pivot nord-americà serà blaugrana les dues pròximes temporades, fins al 2021

El Barça i Brandon Davies han arribat a un acord per a la incorporació del pivot nord-americà, de 2’08 i 27 anys, per a les dues pròximes temporades, fins al 30 de juny del 2021. El jugador procedeix del Zalgiris Kaunas, on ha disputat les últimes dues temporades. Davies és un pivot molt mòbil, de perfil atlètic, que corre molt bé la pista, bon rebotejador i que en atac té molta capacitat per jugar per sobre de l’anella.

En el millor 5 de l’Eurolliga

La temporada de Brandon Davies amb el Zalgiris Kaunas ha estat excepcional. Amb 14,2 punts, 5,5 rebots i 16,9 de valoració en 24 minuts de mitjana el pivot ha demostrat la seva vàlua i s’ha mostrat decisiu en el vuitè lloc aconseguit per l’equip lituà aquesta temporada. Les grans actuacions li han servit per ser escollit en el cinc ideal de la competició compartint guardó amb Calathes, Sloukas, Clyburn i Vesely.

La progressió de Davies a l’Eurolliga ha estat evident aquesta temporada, ja que en el seu primer curs a Kaunas, el nou pivot blaugrana anotava 9,3 punts i capturava 3,5 rebots per partit, xifres molt millorades aquest curs. A nivell nacional, Davies ha guanyat dues Lligues i una Copa.

Fet a sí mateix

Format a la Universitat de Brigham Young de Utah del 2009 al 2013, Davies va complir tot el seu cicle universitari disputant-hi quatre temporades amb un total de 135 partits i unes mitjanes de 12,4 punts i 6,2 rebots. En l’última temporada a BYU, Davies va ser el capità de l’equip i va aconseguir 17.7 punts per partit.

Després de provar sort a la NBA a les files dels 76ers i Brooklyn entre el 2013 i el 2015, el gener del 2015 va aterrar a Europa per primer cop. Va ser a França, al Chalon-sur Saone, on hi va disputar vuit partits. El curs 2015/16 va marxar al Varese italià per tornar a França, al Mònaco, el curs 2016/17. La seva gran feina el va portar al Zalgiris Kaunas l’estiu del 2017, on s’hi ha estat dues temporades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut