Cory Higgins, reforç de luxe per al Barça

Cory Higgins, reforç de luxe per al Barça

L’aler nord-americà, de 30 anys i 1’96, signarà per tres temporades

Cory Higgins defensarà la samarreta del Barça les pròximes tres temporades, fins al 30 de juny del 2022. El nord-americà, que ocupa la posició d’aler, té 30 anys i mesura 1’96. Arriba a Barcelona després de proclamar-se campió de l’Eurolliga amb el CSKA de Moscou i es tracta d’un dels millors jugadors d’Europa

Maduresa

Higgins arriba a Barcelona en el millor moment de la seva trajectòria esportiva. En les dues últimes temporades ho ha demostrat a Moscou amb unes mitjanes de 14,2 i 14,9 punts per temporada a l’Eurolliga, sent peça clau de l’equip moscovita en la consecució del títol. El nou jugador del Barça és un aler que pot anotar, tant des de l’exterior (47% d’encert en triples en 129 partits durant 4 temporades) com en penetració, i que en l’u contra u sempre aconsegueix avantatge. A més, en l’aspecte defensiu, és un jugador molt actiu de mans i amb una gran defensa també de l’u contra u.

La seva trajectòria

Format a la Universitat de Colorado, on hi va jugar durant quatre temporades i on es va llicenciar en Sociologia, Higgins va provar sort a la NBA i els Charlotte Hornets li van donar la oportunitat les temporades 2011/12 i 2012/13 en què va combinar els Hornets (44 partits) amb els Erie Bay Hawks de la Lliga de desenvolupament (35 partits).

El 2013 va fer el gran salt a Europa de la mà del Zenit de Sant Petersburg, abans anomenat Trimph Lyubertsy en què va començar a demostrar la seva vàlua amb 20,3 punts per partit. La temporada 2014/15 va jugar al Gaziantep turc (16 punts per partit) i el seu gran paper li va valer la trucada del CSKA de Moscou, on hi ha estat les últimes quatre temporades (2015/19) i on ha guanyat dues Eurolligues i 4 Lligues VTB.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut