Barça Lassa - Reial Madrid: Objectiu igualar la final

Barça Lassa - Reial Madrid: Objectiu igualar la final

Els de Pesic busquen situar el 2-2 a l’eliminatòria en el que serà el quart partit de la final de la Lliga Endesa (divendres, 21h)

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21 hores i en directe per Vamos de Movistar+, el Reial Madrid en el que serà el quart partit de la final de la Lliga Endesa. Els blaugranes buscaran sumar el segon punt en l’eliminatòria, mentre que l’equip madrileny pot aconseguir la Lliga en cas de victòria. Els homes de Pesic tractaran d’impedir-ho amb un triomf i amb el gran repte de tornar la final a Madrid.

El rival

Va caure en el tercer partit de la final, al Palau, per un punt. Va ser un resultat idèntic al del segon partit, a Madrid, que va caure del cantó dels blancs. Els homes de Pablo Laso segueixen amb avantatge en la gran final (2-1) i en el tercer partit van tenir l’opció de la victòria amb un llançament final de Thompkins que no va entrar. El mateix pivot nord-americà, amb 18 punts, i Campazzo, amb uns altres 18 punts, van ser els jugadors més destacats dels madrilenys.

El Barça

Un cop superat el tercer partit el Barça busca un altre triomf en el quart partit per igualar la final. El repte és difícil, però amb un Palau Blaugrana ple l’equip sempre troba energia extra. Tots els jugadors inscrits estan disponibles per a l’entrenador Pesic, que confia en què l’equip pugui igualar la sèrie i jugar-s’ho tot a Madrid el pròxim diumenge 23.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut