El segon partit a Madrid, clau per al Barça Lassa

El segon partit a Madrid, clau per al Barça Lassa

En les últimes tres edicions de la final de la Lliga Endesa l’equip que ha guanyat el primer partit no s’ha emportat el títol

El Barça Lassa va caure en el primer partit de la final de l’ACB per 87-67 i aquest dilluns 17, a les 21h, té una altra oportunitat per igualar l’eliminatòria i viatjar a Barcelona recuperant el factor pista. A més, en les tres últimes temporades, qui ha guanyat el primer partit posteriorment no ha aconseguit el títol.

La temporada 2015/16, també amb Barça i Madrid com a protagonistes, els catalans van vèncer en el primer partit, però després el conjunt blanc va guanyar tres partits de forma consecutiva –un a Barcelona i dos a Madrid- i va proclamar-se campió guanyant per 3-1.

Mateixa situació el curs 2016/17, en què València Basket i Reial Madrid van veure’s les cares. Els blancs van guanyar el primer partit, però després l’equip en què aleshores militava Pierre Oriola va guanyar el segon partit a Madrid i va vèncer el tercer i quart matx a la Font de Sant Lluís (3-1).

Finalment, el curs passat 2017/18, la final entre el Baskonia i el Reial Madrid va tenir un desenllaç igual: l’equip vitorià va vèncer a Madrid en el primer partit i posteriorment l’equip de Pablo Laso va guanyar tres partits seguits –el segon a Madrid i dos al Buesa Arena- i va guanyar la Lliga Endesa.

Per tant, el Barça Lassa compta amb dades i motius per a l’optimisme. Guanyar el segon partit al WiZink Center significaria recuperar el factor pista i, tot i la dificultat, poder tenir la oportunitat de poder decidir la Lliga ACB al Palau Blaugrana davant de l’afició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut