Reial Madrid - Barça Lassa: Tret de sortida a la gran final

Reial Madrid - Barça Lassa: Tret de sortida a la gran final

La final de l'ACB comença aquest dissabte a Madrid (21h) i els de Pesic busquen recuperar el factor pista

El Barça Lassa disputa aquest dissabte el primer partit de la final de la Lliga Endesa 2019. Els blaugranes, que no jugaven l’eliminatòria per al títol des del 2016, disputaran dos partits a Madrid (dissabte 15 i dilluns 17) i buscaran recuperar el factor pista i jugar-s’ho tot al Palau Blaugrana. Vèncer un partit al WiZink Center ajudaria els blaugranes en el repte d’aconseguir una Lliga que no s’assoleix des del 2014.

El rival

És un dels millors equips d’Europa, ho ha demostrat en els últims anys, i porta jugades les últimes vuit finals de la competició, fet que els atorga cert avantatge. El seu màxim anotador durant la temporada és Sergio Llull, amb 11,5 punts per partit, però jugadors com Randolph, Campazzo, Ayón, Causeur, Carroll, Rudy Fernández, Taylor, Tavares, Thompkins, Deck o Reyes poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Arriba a la final en un bon moment de forma, sobretot després d’haver guanyat els cinc partits del Playoff disputats fins ara –dos de quarts i tres de semifinals-. Svetislav Pesic podrà comptar amb tots els jugadors inscrits en un Barça Lassa que aquesta temporada ha disputat cinc partits contra el Reial Madrid –entre Eurolliga, Lliga i Copa- i ha aconseguit quatre victòries.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut