Barça Lassa - Delteco GBC: Últim partit de la Lliga regular al Palau

Barça Lassa - Delteco GBC: Últim partit de la Lliga regular al Palau

Els de Pesic reben aquest diumenge, a les 12.30 h, el conjunt basc, que es juga les seves opcions de permanència a Barcelona

El Barça Lassa disputa aquest diumenge 19, a les 12.30 h i contra el Delteco GBC, l’últim partit de la Lliga regular de la Lliga Endesa al Palau Blaugrana. Els blaugranes, que segueixen aspirant al primer lloc de la classificació, necessiten vèncer i esperar que els seus rivals directes –Reial Madrid i Baskonia– punxin en els seus partits.

El rival

S’està jugant les seves opcions de permanència en aquests dues últimes jornades i en aquest tram final de temporada s’ha mostrat molt sòlid aconseguint victòries de nivell. El seu màxim anotador és Garrett Nevels, amb 11,6 punts per partit, i compta també amb altres jugadors també clau com Beqa Burjanadze (11 punts i 5,6 rebots), el base exblaugrana Dani Pérez (7,3 punts i 5,2 assistències), els també exteriors Zeisloft (10,8 punts i 50% en triples) i Rebec i els pivots Sekulic i Bobrov. Altres jugadors com el també exblaugrana Salvó, Van Lacke i Corbacho també poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Els blaugranes afronten el partit amb el repte de seguir sumant victòries per posar pressió als dos primers classificats. Ante Tomic, que segueix recuperant-se de les seves molèsties a la cama esquerra, és baixa per al partit, mentre que la resta de jugadors estan a disposició de Pesic per al que serà l’últim partit al Palau abans de l’inici dels play-off de quarts de final.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut