Presentats el Barça Academy Campus de les seccions

Presentats el Barça Academy Campus de les seccions

Aquest estiu tornen les estades esportives de les seccions del Barça amb els campus de bàsquet, futbol sala i hoquei patins

Aquest dimecres, al Palau Blaugrana, s’han presentat els Barça Academy Campus de bàsquet, futbol sala i hoquei patins amb la presència de Juan Carlos Navarro, excapità del primer equip i actual mànager de la secció, Sergio Lozano, capità del Barça Lassa de futbol sala, i de Sergi Panadero, jugador del primer equip d’hoquei patins.

L’acte, que s’ha celebrat al bell mig del Palau Blaugrana, ha comptat també amb una representació nombrosa de nens i nenes de la Barça Academy, de les diferents seccions, que han pogut conèixer de primera mà tres dels protagonistes que tindran durant l’estada als diferents Campus.

“El Campus serà inoblidable”

Juan Carlos Navarro, Sergio Lozano i Sergi Panadero s’han mostrat “molt contents” de poder participar en aquesta nova edició i han assenyalat que “segur que tos els nens i nenes que vinguin s’ho passaran genial i aprendran”. Finalment, han afegit que estan segurs que aquestes estades seran “inoblidables” i han confirmat la seva presència en els Campus.

Les dates

Els Barça Academy Campus de futbol sala i d’hoquei patins es duran a terme a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El primer en començar serà el Campus d’hoquei patins, del 24 al 29 de juny, mentre que en el cas del futbol sala les dates del Campus són de l’1 al 7 de juliol.

Pel que fa al bàsquet, el Campus es realitzarà a Santa Maria de Palautordera del 30 de juny al 7 de juliol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut