Les entrades per al play-off de la Lliga Endesa, en els pròxims dies

Les entrades per al play-off de la Lliga Endesa, en els pròxims dies

A falta de dues jornades per al final de la Lliga regular, el Barça ocupa la tercera posició però encara aspira a finalitzar en primer lloc

El play-off de la Lliga Endesa començarà, al Palau Blaugrana, els dies 30 o 31 de maig en el que serà el primer partit de quarts de final. Com que la posició final de l’equip de Pesic encara està per determinar -l’equip pot acabar entre la primera o la tercera posició- el rival dels blaugranes no es coneixerà fins al diumenge 26 de maig, un cop finalitzi la jornada 34.

Tot i així, els socis i aficionats del Barça Lassa que sol·licitin més informació a través del formulari, podran comprar les seves localitats abans que el públic en general.

Grans descomptes

Els socis del Barça podran gaudir d’un 50% de descompte en el partit o partits de quarts de final, mentre que en el cas de passar a les semifinals el descompte serà del 30% i d’un 10% en el cas de jugar la final de la Lliga Endesa.

Ara mateix, els possibles rivals del Barça Lassa, els que poden acabar entre la sisena i la vuitena posició, són els següents: Unicaja de Màlaga, Tecnyconta Saragossa, Divina Seguros Joventut, Iberostar Tenerife, BAXI Manresa i MoraBanc Andorra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut