Barça Lassa - Anadolu Efes: S’escapa el factor Palau (68-102)

Els blaugrana perden contra el conjunt turc, que situa l’1-2 en l’eliminatòria

Estrena amarga del Palau Blaugrana en els quarts de final dels Playoff de l’Eurolliga. L’Anadolu Efes ha derrotat el Barça Lassa (68-102) en el tercer partit i ha situat l’1-2 en l’eliminatòria. El conjunt turc ha dominat la pista del Palau, que no ha cessat d’animar fins al final. L’efectivitat visitant, especialment de Larkin amb 30 punts, ha contrarestat amb la falta d’encert culer. Hanga amb 13 punts ha estat el màxim anotador del Barça Lassa.

L’Efes domina la primera meitat

El Palau Blaugrana ha encistellat el primer punt abans del xiulet inicial. Però enmig d’un ambient ensordidor per la gresca culer, l’Anadolu Efes s’ha apoderat ràpidament de la pista i dels punts. La reacció blaugrana, materialitzada amb un tap de Singleton i amb el canell calent de Hanga, ha reduït l’avantatge visitant fins al 20-26 amb què ha acabat el primer quart.

Ara bé, l’aproximació culer a l’electrònic ha estat un miratge. La defensa no ha pogut aturar l’atac accelerat de l’Efes culminat per l’efectivitat encistelladora. D’aquesta manera, el conjunt turc ha assolit una renda de +14 punts. Una distància que els crits de suport del Palau ha intentat que fos menys llosa pels de Pesic, erràtics en el tir. Però el 39-52 a la finalització de la primera meitat ha reflectit la superioritat visitant.

Miratge blaugrana

Un parcial de 8-0 en els primers sospirs del tercer quart ha encès encara més el Palau. Però l’aproximació barcelonista s’ha esvaït ràpidament, perquè els turcs no han abandonat la seva bona dinàmica a cistella, especialment Larkin. Incapaços d’aturar la sangria anotadora de l’Efes els de Pesic han encarat el darrer quart amb un 57-84 en contra.

Els deu minuts finals no han virat la tònica del matx. La posada en escena del Barça Lassa ha distat del partit a Istanbul: la defensa i l’atac no han brillat. D’aquesta manera, el resultat final ha estat de 68-102. Però ara toca pensar en el quart partit que es disputarà el pròxim divendres 26 (21.00 h). El factor Palau serà important per igualar l’eliminatòria.