Barça Lassa - Anadolu Efes: Objectiu sumar el segon punt

Barça Lassa - Anadolu Efes: Objectiu sumar el segon punt

Els de Pesic busquen la segona victòria de l’eliminatòria contra un Efes que arriba a Barcelona

El Barça Lassa rep aquest dimecres, a les 21h i en directe per Movistar + (Dial 53) l’Anadolu Efes en el que serà el tercer partit del Playoff de l’Eurolliga. Actualment l’eliminatòria es troba empatada a un triomf per equip (1-1) i els de Pesic busquen el segon triomf en els quarts de final per poder somiar amb el pas a la Final Four. El suport de l’afició serà clau en un Palau Blaugrana que presentarà una de les millors entrades de la temporada

El rival

Ja ha demostrat en més d’una ocasió que és un gran equip, amb molt de talent i punts a les mans. L’Anadolu Efes que dirigeix Ergin Ataman compta amb Vasilije Micic, un dels jugadors més en forma de la competició amb 12,4 punts i 5,5 assistències de mitjana, a més de grans anotadors com Larkin, Beaubois, Krunoslav Simon o James Anderson. En el joc interior destaquen Bryant Dunston gràcies al seu físic i rebot, a més de l’exblaugrana Moerman i Brock Motum que poden obrir el camp, i el també exbarcelonista Pleiss.

El Barça

Svetislav Pesic té els 13 jugadors disponibles per al partit d’aquest dimecres i n’haurà de fer descansar un. Els blaugranes son conscient de la gran oportunitat, del gran repte que tenen al davant, però ho afronten amb tranquil·litat i sense cap pressió afegida perquè l’objectiu de l’equip, que era estar entre els vuit primers, ja s’ha complert.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut