La setmana del gran repte

La setmana del gran repte

El Barça, amb l’objectiu complert de ser entre els vuit primers, tenen l’oportunitat de ser a una nova Final Four

El Barça Lassa disputarà aquesta setmana dos d’Eurolliga al Palau Blaugrana contra l’Anadolu Efes. El conjunt que entrena Svetislav Pesic es troba al davant d’un gran repte: guanyar els dos partits contra el conjunt turc i tornar a disputar una Final Four cinc anys després de la darrera (2014). Amb l’objectiu d’haver acabat entre els vuit millors d’Europa, tot el que es pugui aconseguir de més a Europa serà un premi molt especial.

Confiança i respecte

El repte de tornar a estar entre els quatre millors equips d’Europa és majúscul i el Barça Lassa sap que davant de la seva afició pot aconseguir-ho. Ara bé, l’Anadolu Efes és un dels equips més en forma d’Europa, ha superat el Barça també dos cops aquests curs i compta amb un equip ple d’individualitats que poden decantar el partit en qualsevol moment. Tothom pot guanyar tothom.

Milà, el darrer cop

I és que des de la temporada 2013/14, amb Xavi Pascual a la banqueta, que el Barça Lassa no disputa una Final Four i es troba entre els quatre millors equips d’Europa. En aquella ocasió la final a quatre es va disputar al Mediolanum Forum de Milà i els blaugranes van caure a les semifinals contra el Reial Madrid. Des d’aleshores, l’equip blaugrana ha disputat dos eliminatòries de quarts de final (2014/15 vs Olympiacos i 2015/16 contra el Lokomotiv) i portava dos temporades sense estar entre els vuit primers.

El millor Palau

Una de les grans claus per aconseguir dues victòries el dimecres 24 i el divendres 26 és que el Palau Blaugrana sigui el de les grans nits. El Barça sempre és millor amb l’ajuda de la seva gent i serà clau que el coliseu blaugrana sigui una olla a pressió des del primer minut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut