Barça Lassa B – Iberojet Palma: resten dues finals (72-84)

Barça Lassa B – Iberojet Palma: resten dues finals (72-84)

Derrota del segon equip que dificulta la permanència

Tot i la lluita i el gran esperit que han demostrat els joves blaugrana, la gran experiència dels balears ha estat clau per emportar-se el triomf. Ara resten dues jornades de la LEB Or i els blaugranes hauran de sumar per poder mantenir la categoria

Actitud i lluita

En els primers minuts, els blaugranes mantenien el frec a frec en el marcador davant d'un dels candidats a l’ascens. Un triple de Rawson situava el 14 a 12, en el minut 6 de joc, i la defensa dels d’Ocampo era d’alt nivell. Les alternances en el domini del marcador eren constants, però, en el darrer minut del quart, els de Palma es distanciaven per 19 a 24.

En el segon quart, el Barça Lassa B continuava amb una intensitat defensiva molt alta i es mantenia en la lluita pel partit. En el minut 16, el 29 a 33 reflectia la igualtat que es vivia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’esperit de lluita dels barcelonistes augmentava, encara més, a la part final del quart i, al descans, un 38 a 42 ho deixava tot obert.

A remolc

L’inici del tercer quart no ha estat gens favorable per als interessos del Barça Lassa B. En poc més de dos minuts, els de Mallorca s’allunyaven (40-51) en el marcador. Tot i aquest mal inici, la distància s’estabilitzava (44-53) en el minut 26. Però, en els darrers minuts del quart, l'Iberojet Palma tornava a imposar el seu ritme i el 54 a 67 lluïa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a 10 minuts per a la fi del partit.

Els joves entrenats per Diego Ocampo no abaixaven els braços. Un triple d’Aleix Font a 6 minuts i mig per al final situava l’electrònic amb un 63 a 71. Els blaugranes arriscaven amb variants defensives per trencar el ritme de l’atac rival, però els visitants mantenien el control del partit i s’emportaven el triomf de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per 72 a 84.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça Lassa B – Iberojet Palma (72-84)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut