Tecnyconta Saragossa - Barça Lassa: Visita un rival en ratxa

Tecnyconta Saragossa - Barça Lassa: Visita un rival en ratxa

L’equip aragonès es troba actualment en la vuitena posició i ha superat a casa equips com el Baskonia i l’Unicaja

El Barça Lassa visita aquest dissabte, a les 18 hores i en directe per #Vamos (Dial 8), el Tecnyconta Saragossa en la que serà la 27a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que són líders en solitari, visiten una pista en la qual han caigut equips com el Baskonia o l’Unicaja i, per tant, els de Pesic són conscients de la dificultat del partit.

El rival

Té en l’exterior Stan Okoye (14,6 punts) el seu jugador més incisiu de cara a cistella. D’altres com Seibutis i Radovic són un perill constant en l’anotació i tampoc cal oblidar homes com McCalebb, Berhanemeskel, Nacho Martín, Carlos Alocén, Javier Justiz i l’exblaugrana Fran Vázquez, entre d’altres. L’equip que entrena Porfi Fisac té un balanç de 14 triomfs i 12 derrotes i ocupa la vuitena posició.

El Barça

Arriba al partit del Príncipe Felipe amb l’objectiu de seguir sumant triomfs en la competició domèstica i seguir en el lideratge en solitari. Kevin Séraphin, que no ha estat inscrit, serà baixa per al partit. Cal recordar que el partit a la pista del Tecnyconta és previ a la disputa dels quarts de final de l’Eurolliga que portarà els blaugranes a Istanbul per jugar contra l’Anadolu Efes el dimecres 17 i el divendres 19.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut