Barça Lassa B – Carramimbre CBC Valladolid: Surt creu (65-69)

Els joves del segon equip del bàsquet cauen en un final igualat

Els blaugranes cercaven un triomf que els situés fora dels llocs de descens desprès del triomf de dissabte del Cáceres. Els d’Ocampo tornaven a comptar amb Sergi Martínez, lesionat a les darreres jornades. En un partit emocionant i marcat per les ratxes del dos equips i les alternances en el marcador, finalment el triomf va caure del costat castellà.

Un segon quart desfavorable

Amb Sergi Martínez en el cinc inicial i amb intensitat defensiva, el Barça Lassa B agafava renda en el marcador (10-2) en el minut 6 del primer quart. Ocampo, com està sent habitual en els darrers partits, donava entrada als júniors Digbeu i Bratanovic però el canvi defensiu dels de Vallladolid feia que el marcador es capgirés (10-11) en el minut 8 i Diego Ocampo demanava el seu primer temps mort. El quart finalitzava amb 16 a 13, després d’un triple de Bolmaro, gairebé de mitja pista, al límit del temps.

L’arrancada del segon quart no ha estat favorable els interessos dels locals. Valladolid assolia un parcial (1-7) en menys de quatre minuts de joc. La dinàmica era favorable als visitants, que a manca de tres minuts pel descans guanyaven 23 a 31.  Finalment 32 a 36 al descans i tot obert de cara els segons 20 minuts.

Cara o creu

La dinàmica que el Barça Lassa havia demostrat, a la part final del segon quart, seguia en l’inici del tercer quart i un 41 a 40 lluïa en el marcador de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a l’equador del tercer quart. El ritme era dels joves locals i amb un parcial de 6 a 0 situaven el 50 a 44 a un minut i mig per finalitzar el tercer temps. 53 a 49 a la fi del quart i amb un darrer període que es mostraria decisiu amb el destí del partit.

En el darrer quart, els blaugranes manaven en el marcador,  durant els primers minuts (61-56) en el minut 35. Valladolid augmentava el ritme de joc i empatava a 61 a tres minuts i mig per a la fi del partit.

En el darrer minut Valladolid es situava un punt per sobre i amb possessió de pilota. Els de Paco García anotaven un tir lliure i el Barça Lassa no encertava a anotar. A 6 segons pel final dos tirs lliures d’Alvarado situaven el 65 a 69 en el marcador, resultat que ja va ser definitiu.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Carramimbre CBC Valladolid (65-69)