L’Anadolu Efes, el rival del Barça Lassa en els quarts de final

L’Anadolu Efes, el rival del Barça Lassa en els quarts de final

Els blaugranes, que disputaran el Playoff de l’Eurolliga, es jugaran contra l’equip turc un lloc a la Final Four

Després de superar aquest dijous el Buducnot VOLI per 95-83 el Barça Lassa ha assegurat el cinquè lloc a la Lliga Regular i, per tant, ja coneix el seu rival en els Play-off: l’Anadolu Efes d’Istanbul. Aquesta temporada, en els partits entre tots dos equips, els de Pesic van vèncer al Palau i l’Efes va guanyar a Istanbul. Cal recordar que els blaugranes fa tres anys que no disputen la part final de la temporada.

El calendari

Tot i que encara no estan confirmats els dies i els horaris dels partits, catalans i turcs es veuran les cares per primer cop la setmana del 15 d’abril a Istanbul i la del 22 d’abril al Palau Blaugrana. Els quarts de final són al millor de cinc partits amb el format 2-2-1 i, per tant, els de Pesic debutaran en el Play-off el dimarts 16 o dimecres 17, disputant el segon partit el dijous 18 o el divendres 19.

Al Palau Blaugrana el tercer partit es disputarà el dimarts 23 o dimecres 24, mentre que si és necessari un quart partit serà el dijous 25 o el divendres 26 també al Palau. En el cas que sigui necessari un 5è i definitiu partit aquest es disputaria a Istanbul el dimarts 31 d’abril o el dimecres 1 de maig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut