El Barça Lassa ja és equip de play-off de l’Eurolliga

El Barça Lassa ja és equip de play-off de l’Eurolliga

Els homes de Pesic, a falta de tres jornades per al final de la Lliga Regular, aconsegueixen la classificació per als quarts de final

El Barça Lassa ha aconseguit aquest dimecres, sense haver de disputar partit, el bitllet per als playoffs de l’Eurolliga. I és que amb el seu balanç de 16 triomfs i 11 derrotes, els de Pesic han assegurat la seva presència en els quarts de final de l’Eurolliga.

La derrota de l’AX Armani Exchange Olimpia de Milà a la pista del Reial Madrid ha confirmat la classificació catalana. Un cop aconseguit el primer objectiu del curs a Europa, el pròxim repte és poder acabar la Lliga Regular en la cinquena posició i, si l’Anadolu Efes cau en dos dels tres partits –sempre comptant que el Barça Lassa guanyi els tres partits que resten-, poder pensar en el quart lloc i el factor pista a favor.

Aquest dijous, a les 20 hores, el Barça Lassa visita el Bayern de Munic en la que serà la 28a jornada de l’Eurolliga, mentre que els dos últims partits de la Lliga Regular seran al Palau Blaugrana contra el Buducnost de Montenegro i el Khimki rus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut