FC Bayern Munic - Barça Lassa: Últim desplaçament de la Lliga Regular

FC Bayern Munic - Barça Lassa: Últim desplaçament de la Lliga Regular

Els blaugranes buscaran a l’Audi Dome de Munic seguir assegurant el cinquè lloc a l’Eurolliga (20h, Movistar Deportes)

El Barça Lassa visita aquest dijous, a les 20 hores i en directe per Movistar+ (Dial 53), la pista del Bayern de Munic en la que serà la 28a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que busquen afiançar el cinquè lloc i seguir pensant en el quart depenent del que faci l’Anadolu Efes, van vèncer el passat dimarts el Gran Canària al Palau per 93-64 i ja sumen 16 triomfs a Europa aquest curs.

El rival

Té un balanç de 12 triomfs i 15 derrotes i ocupa l’11 plaça, a dos triomfs del vuitè lloc a falta de tres jornades. El conjunt alemany té en l’aler pivot Derrick Williams el seu màxim anotador amb 13,5 punts i 4,2 rebots per partit. Està seguit de ben a prop dels exteriors Vladimir Lucic (10,1) i Nihad Dedovic (10,1), a més dels pivots Booker (9,1) i Barthel (8,2). Tampoc cal oblidar homes com el base Jovic (8,1 punts i 4,3 assistències), l’exblaugrana Koponen (8,3 punts), Maodo Lo o el pivot Radosevic. L’equip bavarès està entrenat pel montenegrí Dejan Radonjic.

El Barça

Busca seguir afiançant el cinquè lloc de la taula, posició que guanyant dos dels tres partits que resten tindria assegurada, però no s’oblida tampoc d’un possible quart lloc en el cas de vèncer tots els partits i que l’Anadolu Efes caigui en dos dels tres partits que resten. Els 13 jugadors del primer equip han viatjat cap a Munic, tot i que com va anunciar l’entrenador Pesic, Kevin Séraphin “té molèsties en el genoll”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut