Una setmana decisiva

Una setmana decisiva

Els de Pesic tenen una agenda amb tres partits transcendentals per al desenvolupament de l’Eurolliga i la Lliga

Més que tres partits. El Barça Lassa afronta una setmana que pot marcar els seus passos en dues competicions: l’Eurolliga i la Lliga Endesa. Els homes de Pesic començaran el camí d’aquests sis dies transcendentals al Palau Blaugrana amb el matx europeu contra l’Herbalife Gran Canària (21.00 h). 48 hores després els culers continuaran en la realitat de l’Eurolliga, però a Alemanya i contra el Bayern de Munic (dijous, 20.00 h). I, per tancar aquesta intensa setmana, el diumenge, el Barça Lassa es traslladarà al món de la Lliga per disputar el duel contra el Reial Madrid (19.30 h).

Mantenir la cinquena plaça a l’Eurolliga

Amb 15 victòries i 11 derrotes els de Pesic ocupen la cinquena posició en la classificació de l’Eurolliga. Una plaça que dóna el bitllet per disputar els play-offs d’aquesta competició. Ara bé, encara queden quatre partits de fase regular que determinaran si els de Pesic disputaran la següent fase del torneig europeu. I és que la cinquena plaça culer està assetjada principalment per quatre altres equips (el Baskonia i el Milan amb 14 triomfs i l’Olympiacos i el Panathinaikos amb 13).

Per tant, aquests dos partits europeus d’aquesta setmana davant l’Herbalife Gran Canària (dimarts, 21.00 h) i el Bayern de Munic (dijous, 20.00 h) definiran el següent pas del Barça Lassa a l’Eurolliga. El primer pas és el conjunt canari, que ja no té opcions de classificació; un partit que comptarà amb la força del Palau. Seguidament, el Bayern de Munic, que a la seva pista posarà les coses difícils als de Pesic perquè els alemanys encara aspiren a classificar-se.

Seguir al capdavant de la Lliga contra un rival més que conegut

El Reial Madrid en competició domèstica tancarà aquesta intensa setmana de bàsquet. Un matx que també tindrà incidència en la classificació. Perquè el Madrid amenaça la primera plaça del Barça Lassa en Lliga Endesa. Solament una victòria separa els dos conjunts. Els de Pesic es presentaran al WiZink Center després de derrotar els blancs en tres dels quatres partits d’aquesta temporada. Els triomfs culers més recents són el de final de Copa del Rei (93-94) i el de l’Eurolliga (77-70).

En definitiva, els blaugranes encaren una setmana clau. I la victòria ha d’estar present una vegada s’hagin acabat aquests sis dies amb tres partits més que transcendentals per al Barça Lassa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut