Barça Lassa - Herbalife Gran Canària: Partit clau per mantenir-se a la part alta

Barça Lassa - Herbalife Gran Canària: Partit clau per mantenir-se a la part alta

Aquest serà el primer dels tres partits que disputaran els de Pesic aquesta setmana (dimarts, 21h)

El Barça Lassa rep aquest dimarts, a les 21h i en directe per Movistar + (dial 53) l’Herbalife Gran Canària en la que serà la 27a jornada de l’Eurolliga. Dels quatre partits de Lliga Regular que el Barça ha de disputar en aquesta recta final tres seran al Palau i, per tant, els triomfs a casa poden ser decisius per consolidar el Play-off i seguir mantenint la cinquena posició.

El rival

Ha guanyat els tres últims partits disputats, entre Eurolliga i Lliga Endesa, i està dirigit actualment per Pedro Martínez, que va arribar a la banqueta fa una setmana. L’equip insular té en l’exblaugrana Marcus Eriksson el seu millor home amb 10,2 punts per partit i un 41% en triples. El base Hanna (10,4 punts), els pivots Wiley (10,7 punts), Balvin (7,1) i Tillie (7,2), així com els també exblaugranes Paulí i Rabaseda poden sobresortir en qualsevol moment. D’altres homes com Radicevic, Siim-Sander Vene, Balcerowski o Strawberry també poden crear problemes.

El Barça

Afronta el primer partit d’una setmana de tres partits, dos d’ells a domicili. Els catalans son conscient de la dificultat i de la importància del matx per seguir mantenint la cinquena posició i gairebé assegurar un lloc en el play-off. Adam Hanga, amb molèsties a la mà, i Pau Ribas, amb molèsties al canell, seran dubtes fins a última hora.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut