Barça Lassa B – TAU Castelló (57-62): S’escapa en el darrer quart

Barça Lassa B – TAU Castelló (57-62): S’escapa en el darrer quart

La defensa visitant, clau a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Catalans i castellonencs cercaven una victòria que els allunyés de les places de descens. En els primers 20 minuts de joc, la vivesa de l’atac blaugrana i l’encert en el tir van ser claus per comandar el marcador. Els blaugranes van estar ferms fins al darrer quart, però no van poder superar la defensa visitant.

Encert exterior

Amb bon peu iniciaven els joves de Diego Ocampo el partit. Una arrancada de 12 a 3 en els primers tres minuts feia que el TAU Castelló sol·licités el seu primer temps mort. Els blaugranes, amb un joc ràpid, controlaven el partit i marxaven a la fi dels primers 10 minuts guanyant per 22 a 13, en un quart on tornaven a tenir minuts de joc els júniors Digbeu i Bratanovic.

En el segon quart, el TAU Castelló va apostar per una defensa en zona, l’atac blaugrana no era tan viu però es mantenia amb avantatge (27-17) en el minut 14, gràcies a la bona tasca en defensa. Però l’atac visitant començava a funcionar i Ocampo va haver de manar temps, a 3’ 20” per al descans, amb un 30 a 24 en el marcador. L’encert en el tir de tres ajudava el Barça Lassa B a seguir per davant, i al descans un 33 a 27 reflectia el que s’havia vist a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

La pilota no vol entrar

A la represa costava veure cistelles d’ambdós equips. El nivell defensiu era alt i les distàncies variaven poc, com es mostrava en el minut 26 amb 39 a 34. A partir d’aquí l’encert blaugrana millorava i augmentava la distància en l'electrònic (46-36) en el minut 28. A la fi del quart un 49 a 45 ho deixava tot per decidir en els darrers 10 minuts.

La tensió era latent en el darrer quart. Els dos equips sabien com n'era d'important el triomf, i no ha estat fins gairebé 4 minuts de joc després que s’ha aconseguit la primera cistella. Un bàsquet del TAU Castelló, que els acostava a només dos punts. Els blaugranes no trobaven la cistella visitant i els de la Plana Alta s’avançaven 49 a 50, a 3’ 40” del final.

S’entrava en el darrer minut tres punts per sota, i a 34 segons del final una cistella de Sabonis i dos tirs lliures després d’una tècnica al Barça Lassa situaven el TAU Castelló sis punts per sobre i sentenciaven un partit que finalitzava amb el resultat de 57 a 62.

 Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça Lassa B – TAU Castelló (57-62)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut