El Barça de bàsquet, deu temporades consecutives entre els millors

El Barça de bàsquet, deu temporades consecutives entre els millors

Els blaugranes han arribat a semifinals en 30 de les 32 edicions de la Lliga Endesa, i amb Pascual a la banqueta sempre han arribat a la final Només en dues ocasions, la temporada 1991/92 i la 2004/05, el Barça no ha estat entre els quatre millors

Parlar dels play-offs de la Lliga Endesa i de les semifinals és parlar del Barça. L’exigència blaugrana al llarg de la història de l’ACB es tradueix a arribar el més lluny possible, estar sempre entre els millors. I amb Xavi Pascual a la banqueta, el mínim, és arribar a les finals. I és que amb el tècnic de Gavà a la banqueta el Barça ha aconseguit quatre campionats i quatre subcampionat. Per tant, el repte d’aquest curs és mantenir la feina feta fins ara.

Deu temporades consecutives

El segon triomf contra el Joventut de Badalona aquest dissabte ha tancat l’eliminatòria per 2-0 i ha suposat que el Barça hagi arribat per desena temporada consecutiva a les semifinals de la Lliga Endesa. Aquesta dada, sensacional, no és l’única d’un Barça demolidor a les fases finals, ja que s’ha classificat entre els quatre primers en 30 de les 32 ocasions en què s’ha disputat el play-off. Per tant, el lloc del Barça, excepte els cursos 1991/92 i 2004/05, ha estat sempre entre els millors. El balanç en aquest temps és de 22 triomfs i 3 derrotes.

Navarro, segon màxim anotador de la història

I és que el capità del Barça, amb els 13 punts que va aconseguir aquest dissabte a Badalona, va arribar a la xifra de 1.763 punts al play-off pel títol. Aquesta xifra el converteix en el segon màxim anotador de la història del play-off, tot just 100 punts per darrere de Jordi Villacampa, el primer de la llista amb 1.863, i supera la d’Alberto Herreros, que en va anotar 1.761.

Així doncs, si el camí del Barça als playoffs és llarg, Navarro podria acabar en el primer lloc de la llista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut