Barça Lassa B – ZTE Real Canoe: Triomf merescut (64-61)

Un gran tercer quart fonamenta la victòria blaugrana

Duel de dos equips que volen sortir de la zona baixa de la taula. Durant els primers 20 minuts es va veure un alt ritme de joc i amb total equilibri en el marcador. En el tercer quart, un parcial de 15 a 0 va donar marge als blaugranes i en els darrers 10 minuts el Barça Lassa va poder emportar-ser el partit tot i l’empenta visitant.

Igualtat en el marcador

En els primers minuts de joc, els blaugranes movien la pilota amb comoditat i l’encert en el llançament exterior de Rawson els permetia obrir la primera escletxa (18-12) en el minut 6 de partit .A partir d’aquell moment la defensa visitant es va ajustar i no permetia anotar als joves d’Ocampo i els madrilenys del Canoe van empatar a 18, a 1’30” de la fi del quart.

En el segon quart, una cistella de Jaime Fernández (20-24) trencava la sequera blaugrana de set minuts sense anotar i tornava a posar als blaugranes en el partit. Les tres faltes del mateix Fernández, feien que Ocampo situés a la pista el jugador del júnior Bratanovic, com havia fet , en el primer quart, amb el també júnior Digbeu. Una cistella d’Aleix Font (27-26), retornava l’avantatge al Barça Lassa B, en el minut 16 de partit i tot tornava a començar.

La igualtat en el marcador era la tònica de la part final del quart, un període que finalitzava amb màxima igualtat (35-35).

Gran tercer quart

El Barça Lassa B sortia endollat en el tercer quart. Un parcial de 7-0, en poc més de dos minuts, feia que el Canoe demanés temps mort. La diferència creixia (50-35), a l’equador del quart, i es veien els millors moments dels joves barcelonistes en el partit. Uns joves que aconseguien que els de Madrid no anotessin una cistella en joc durant 9 minuts, en un tercer quart que finalitzava amb els blaugranes liderant el partit i el marcador per 54 a 41.

En el definitiu període, el Canoe es va acostar (56-48) en el minut 33 amb el conseqüent temps mort de Diego Ocampo. Els visitants posaven pressió en el marcador  (58-54) en el minut 36. Les cistelles de Diagne sota el cèrcol rival mantenien al Barça Lassa B per davant (62-56) a 1’40”  del final.

A l’últim minut s’entrava amb un 62 a 59 i amb tot obert. A 14 segons del final (62-61) i pilota blaugrana. Font disposa de dos tirs lliures que anota (64-61) i 11 segons per jugar amb possessió del Canoe que va fallar el llançament de tres i el triomf es va quedar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça Lassa B – ZTE Real Canoe (64-61)