Reafirmen el bon moment (77-67)

Els blaugranes s'imposen de forma clara al Kirolbet Baskonia i sumen un nou triomf a l'Eurolliga

Victòria important a l’Eurolliga contra un rival d’entitat. El Barça Lassa ha obtingut un triomf clar al Palau Blaugrana contra Kirolbet Baskonia (77-67) en un partit dominat de principi a fi pels barcelonistes. Els homes de Svestislav Pesic han arribat a guanyar de més de 20 punts. A la segona meitat el conjunt visitant ha pogut retallar la diferència, però sense poder capgirar el marcador en cap moment. Kevin Séraphin i Pau Ribas –amb un 4/4 en triples- han estat els màxims anotadors barcelonistes amb 15 punts en un duel en què el Barça Lassa ha ofert la 25a Copa del Rei al Palau.

Inici de partit perfecte

El Barça Lassa ha firmat un inici de duel immillorable, amb encert en els llançaments, una bona defensa i el control del rebot. Els homes de Svetislav Pesic han aprofitat les recuperacions de pilota per anar ampliant la diferència. Una renta que ha superat als 10 punts fins al 22-9 al final del primer quart.

Els blaugranes no han reduït el seu ritme i generaven ocasions ofensives amb molta fluïdesa. A més, Kevin Séraphin dominava totalment la zona interior amb 15 punts a la primera meitat. Per contra, Baskonia es topava amb la intensa defensa culer. D’aquesta manera, el Barça Lassa ha anat eixamplant la renta (44-19, min 16). El resultat al descans era 46-26.

Reacció visitant

El tercer quart els culers han perdut la fluïdesa que havien tingut en els primers 20 minuts. A més, Kirolbet Baskonia ha augmentat el ritme de joc a mesura que la diferència entre els dos conjunts s’anava reduint fins a situar-se a tan sols 10 punts (54-44, min 28).

El Barça Lassa recupera l’avantatge

Els blaugranes no han deixat de liderar el marcador en cap moment i en el darrer període han recuperat una renta propera als vint punts, amb una defensa solida i controlant el rebot. D’aquesta manera el Barça Lassa ha avançat sòlid cap a la catorzena victòria del curs a l’Eurolliga en 23 partits.