FC Barcelona Lassa - PAS Alcoi: Triomf treballat per tancar la fase de grups (3-1)

Els homes d’Edu Castro han superat l’Alcoi i finalitzen primers del grup A, i ja esperen rival als quarts de final de la Lliga Catalana

El FC Barcelona Lassa ha superat el PAS Alcoi en el segon partit de la fase de grups de la Lliga Catalana (3-1), gràcies als gols de Panadero (2) i Àlex Joseph. Els blaugrana sumen 6 punts de sis possibles i finalitzen el grup com a primers, i jugaran els quarts de final el proper dimarts 19 de setembre (rival encara per determinar).

Inici fulgurant blaugrana

El partit ha començat de la millor manera possible per als barcelonistes, i és que Sergi Panadero, en el primer minut de joc, ha anotat el primer. El '9' blaugrana ha vist porteria amb un llançament de cullera que ha significat l'1-0. A partir del gol, els d'Edu Castro han seguit dominant i arribant amb perill a la porteria de Guiri, però sense fortuna de cara a gol.

Amb l'Alcoi molt tancat al darrere, el domini blaugrana ha estat absolut, creant diverses ocasions, però el segon s'ha resistit. Barroso, amb tres llançaments al pal (amb penal fallat inclòs), ha estat un dels més actius en atac, però no ha pogut trobar el premi del gol en un primer temps de clar color blaugrana. Un Barça Lassa que encara no ha pogut comptar ni amb Lucas Ordóñez ni amb els recentment campions del món Ignacio Alabart i Pau Bargalló, però sí amb els argentins Pablo Álvarez i Matías Pascual.

Gol matiner, de nou

La segona meitat ha començat amb exactament el mateix guió que la primera: gol culer en el primer minut. Àlex Joseph (minut 26) ha situat el 2-0, fent justícia a la superioritat blaugrana de la primera part. Tot i això, una blava a Marc Gual ha permès als visitants tenir l'opció de retallar distàncies mitjançant la falta directa, però el llançament de Maxi Oruste l'ha aturat a la perfecció Aitor Egurrola (minut 30).

El domini barcelonista ha continuat vigent i les ocasions han seguit arribant, amb un gran llançament al travesser de Matías Pascual (minut 32) i també Pablo Álvarez, que, de falta directa, no ha pogut superar Guiri. Els visitants ho han seguit intentant i han aconseguit retallar distàncies mitjançant Tutti Baieli, que, de penal, ha superat Egurrola amb un llançament ras (minut 43). Tot i això, el Barça Lassa no ha donat opció a la sorpresa i Panadero, quan quedaven dos minuts per al final, ha situat el 3-1 definitiu (minut 48). En el darrer minut de partit, Marc Gual ha tingut l'opció d'anotar de penal, però Guiri ha aturat el llançament.

Finalment, triomf treballat del Barça Lassa (3-1) per certificar el primer lloc del grup A i sentenciar el pas als quarts de final. El rival sortirà del grup D, i el partit es disputarà el proper dimarts dia 19 de setembre.