Barça Lassa – ICG Softweare Lleida: Contundent golejada per començar (8-1)

Els blaugranes s’estrenen amb un bon triomf a la Lliga Catalana en el primer partit oficial de l'equip d'Edu Castro, que ha fet debutar cinc jugadors del planter

El Barça Lassa ha iniciat la temporada de la millor manera possible, i no és cap altra que començar amb victòria davant l’afició blaugrana en el primer partit de la Lliga Catalana davant l'ICG Software Lleida (8-1). Els d’Edu Castro, que avui s’estrenava en partit oficial com a tècnic del primer equip, han fet un partit molt seriós des de l’inici i no han acusat les baixes pels internacionals que estan disputant el Mundial i la d’Egurrola per una gastroenteritis aguda d’última hora. Marc Gual, amb un hat-trick, Barroso (2) i els joves del planter Joseph (2) i Borregán han estat els golejadors d’un partit que ha servit per veure debutar fins a cinc jugadors de la casa: Aleix Borregán, Miguélez, Joseph, Pablo Nájera i Marc González.

Sense temps gairebé per situar-se a la pista el Barça Lassa ha fet el primer gol de la temporada a través de Marc Gual, que ha decidit amb un llançament de cullera, precedida d’una genial assistència d’esquenes de Barroso. Els blaugranes han sortit molt intensos sobre el parquet i amb la il·lusió d’estrenar-se de la millor manera possible. Davant la pressió alta dels lleidatans, els blaugranes han sabut com superar-la amb pausa i sense precipitació. Així doncs, no ha tardat a arribar el segon, quan el mateix Marc Gual, en una jugada plena de picardia, ha sorprès Lluís Tomàs per marcar escorat i deixar el resultat amb un 2-0 abans del descans.

Festival golejador a la represa

El pas pels vestidors ha activat una mica més al Lleida, que ha anat a buscar un gol que el fes entrar a dins del partit. I l’ha trobat als cinc minuts de la represa amb un llançament de llarga distància de Mataix, que Dario Giménez ha desviat a dins la porteria. El gol, però, no ha desconcentrat el conjunt d’Edu Castro, perquè Barroso ha marcat un golàs per l’escaire amb un llançament des de llarga distància per posar el 3-1, i després Marc Gual ha fet el quart aprofitant una falta directa que ha servit per fer el seu hat-trick (min 37).

El debutant Joseph s’ha afegit al festival blaugrana i s’ha estrenat amb el primer equip fent dues dianes per posar el 6-1. Abans del final, Barroso ha fet el 7-1 final després d’aprofitar una bona assistència al segon pal, i el jove Borregán ha tancat el marcador fent el vuitè dels blaugranes evidenciant la superioritat dels d’Edu Castro, que tornaran a jugar divendres vinent davant l’Alcoi la segona jornada de la Lliga Catalana al Palau Blaugrana.