Juri Knorr i Jannek Klein reforçaran el filial

Juri Knorr i Jannek Klein reforçaran el filial

Els dos joves jugadors alemanys, que juguen com a central i lateral dret, respectivament, s’incorporaran la propera temporada a l’equip dirigit per Roi Sánchez

El Barça Lassa B d’handbol comptarà la propera temporada amb dos joves jugadors alemanys, Juri Knorr i Jannek Klein. El conjunt dirigit per Roi Sánchez, que està a punt de tancar una altra excel·lent temporada a la Divisió d’Honor Plata –és cinquè a falta d’una jornada–, es reforçarà amb dues promeses de l’handbol europeu que ja han mostrat la seva qualitat als equips d’origen.

Juri Knorr (09/05/2000) és un central que arribarà del HSG Ostsee i que ha destacat ja en categories inferiors de la selecció alemanya. Jannek Klein (25/03/1999), per la seva banda, és un lateral dret de 196 cm d’alçada format al Flensburg alemany, amb el qual ja acumula experiència a la Bundesliga, a més d’haver debutat a la Lliga de Campions.

El tècnic del filial, Roi Sánchez, coneix a la perfecció tots dos jugadors, ja que va entrenar durant quatre temporades a Alemanya, primer com a tècnic de categories inferiors del TSV Hannover-Burgdorf i després com a segon entrenador del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut