Recupera el primer gol de Messi contra les seves 37 víctimes de Primera

Recupera el primer gol de Messi contra les seves 37 víctimes de Primera

Amb els dos gols a l’Osca, Leo Messi ja ha marcat a tots els equips actuals de la màxima categoria del futbol espanyol, i en suma 37, un nou rècord.

Lionel Messi no es cansa mai d’augmentar la llegenda personal. Amb els dos gols d’aquest dissabte a l’Osca, l’únic equip al qual encara no havia marcat dels que hi ha a Primera, el crac argentí ja ha marcat a tots els equips actuals de la màxima categoria del futbol espanyol. L’etern “10” blaugrana ja va superar la temporada passada Raúl Gonzalez, que durant la seva carrera al Reial Madrid va aconseguir perforar la porteria de 35 combinats diferents. Contra l’equip aragonès, Messi ha sumat un nou registre al seu incomptable calaix de rècords personals i globals.

L’Albacete, la primera víctima dels 37

A Messi no li va costar gaire obrir la llauna golejadora. I és que en el seu debut en Lliga al Camp Nou, l’1 de maig del 2005, va marcar de vaselina després d’una assistència de Ronaldinho. Aquell gol quedarà gravat a la retina de tots els aficionats culers.

Sembla fàcil, però no ho és. Tots coneixem el millor jugador de la història. Excepte el Vila-real i el Getafe, amb els quals es va haver d’enfrontar fins a sis i cinc vegades, respectivament, per marcar-los el primer gol, al capità del Barça no li ha costat gaire superar els altres equips. Dels 37 conjunts, 15 els ha superat en el seu primer duel (Rayo, Betis, Athletic, Eibar, Racing, Almeria, Mallorca, Sporting, Tenerife, Alabès, Leganés, Còrdova, Recreativo, Nàstic i Osca), i els altres 11 els va superar en el segon enfrontament (Sevilla, Atlètic, Dépor, Reial Societat, Granada, Celta, Elx, Hèrcules, Numància, Albacete i Girona).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut