Rafinha i Cillessen reben l’alta mèdica i entren a la convocatòria

Rafinha i Cillessen reben l’alta mèdica i entren a la convocatòria

Luis Enrique, que compta amb moltes baixes per lesió, ha facilitat una llista de 18 jugadors per rebre el Granada en què hi ha tres jugadors del filial

El Barça rep aquest dissabte el Granada al Camp Nou, i ho fa amb moltes baixes per lesió. Unes hores abans de la disputa del partit, Luis Enrique ha facilitat una llista de convocats amb moltes novetats. El tècnic blaugrana no pot comptar amb Piqué, Iniesta, Jordi Alba, Aleix Vidal i Mathieu, per lesió. A més, Arda Turan s’ha afegit a les baixes a causa d’una contusió al peu dret. En el cas d’Aleix Vidal, persisteixen les molèsties a l’adductor de la cuixa dreta i tampoc podrà participar en el duel contra el Granada.

En canvi, Luis Enrique ja disposa de Rafinha i Cillessen, que han rebut l’alta mèdica i han pogut entrar a la llista. Una convocatòria que completen tres jugadors del filial. El tècnic blaugrana ha citat els joves Nili, Marlon i Aleñá per al partit de la jornada 10 de Lliga. En el cas d’Aleñá, repeteix després de viatjar a València en l’últim duel de Lliga. Jordi Masip, en aquest cas, és el jugador descartat per decisió tècnica.

D’aquesta manera, la llista de convocats per al partit contra el Granada al Camp Nou la formen Ter Stegen, Cillessen, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti, Aleñá, Nili i Marlon.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut