Pep Guardiola: “Ens enfrontem al millor equip del món”

Pep Guardiola: “Ens enfrontem al millor equip del món”

“No és gens fàcil treure la pilota al Barça i quan no la tenen són molt bons al contracop”, ha assegurat l’extècnic blaugrana

L’expectació ha estat màxima a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou per escoltar les declaracions de l’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, prèvies al partit de la tercera jornada de la Lliga de Campions davant el FC Barcelona. L’extècnic culer ha assegurat que s'enfronten "al millor equip del món” i que tornar a Barcelona i al Camp Nou és “sempre especial”.

Guardiola ha reconegut que contra el Barça s’ha de ser impecable perquè “no és gens fàcil treure-li la pilota i quan no la tenen són molt bons al contracop”. En aquest sentit, el preparador de Santpedor s’ha desfet en elogis cap a la plantilla blaugrana i ha recordat amb nostàlgia el seu passat al Club: “Estic molt content de ser aquí i estic agraït per tot el que em van ajudar aquests jugadors i tot el que els pugui passar em fa molt content i satisfet”. Guardiola, a més, s’ha referit a la recuperació de la lesió de Messi: “Sempre és un gust i una satisfacció veure’l jugar i me n’alegro que estigui bé”.

Sobre el partit, Guardiola ha reconegut que l’equip arriba “necessitat de punts” perquè empatar en la segona jornada “t’obliga molt més”. Sobre la clau per afrontar el duel, l’exblaugrana ha destacat que “és un bon test per a nosaltres, però no canviarem la forma de jugar i intentarem ser el que hem estat aquests dos mesos”, ha sentenciat el de Santpedor.

"Tant de bo Luis Enrique estigui al Barça molts anys. Als amics vull que els vagin bé les coses"

Guardiola es tornarà a enfrontar per tercera vegada en la seva carrera al seu “amic” Luis Enrique i ha recordat “el repàs que ens va donar a l’anada” quan el tècnic del City entrenava el Bayern fa dues temporades al Camp Nou. Sobre l’asturià, amb qui va coincidir en la seva etapa com a tècnic del Barça quan Luis Enrique entrenava el filial, l’ha titllat “d’especial, directe, honest i molt treballador, que ha tingut molts èxits aquests anys”. I ha puntualitzat: “Tant de bo estigui aquí molts anys. Als amics vull que els vagin bé les coses”, ha sentenciat.

El defensa Pablo Zabaleta, per la seva banda, ha assegurat que “els dos equips coincideixen en la tendència d’intentar dominar la pilota i això serà clau en el partit”. L’argentí també s’ha referit a la qualitat de Luis Suárez, a qui s’enfrontarà demà al Camp Nou: “És un dels millors davanter del futbol modern. Per a tots els defensors és difícil defensar perquè és un davanter diferent”. I ha apuntat: “Té capacitat per crear situacions i definir amb la pilota i sense aquesta busca espais, provoca faltes i és un jugador per qui cal tenir molta atenció”. Finament, sobre el trident ha explicat que “tenen una capacitat de desequilibri espectacular i són la millor davantera del món”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut