La Llotja del Miniestadi reuneix una àmplia representació institucional i barcelonista pel partit del Barça Femení

La Llotja del Miniestadi reuneix una àmplia representació institucional i barcelonista pel partit del Barça Femení

El món de l’esport fa costat a les noies de Xavi Llorens en el partit de la Lliga de Campions que ha disputat contra el Rosengärd en un partit històric que ha reunit a 7.350 persones a les graderies

El Barça Femení de futbol tenía l’oportunitat de fer història i classificar-se per primera vegada entre els quatre millors equips d’Europa i no ho ha desaprofitat. El partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions femenina contra el Rosengärd ha respos a les espectatives, tant en el camp com en la gradería, i també en la Llotja. El Club s’ha volcat per garantir que les noies de Xavi Llorens estiguesin recolzades en tot moment i la campanya per fomentar l’assistència al Miniestadi ha estat tot un èxit, amb més de 7.350 persones, contabilitzades a la mitja part, que han vibrat amb un triomf històric. Per primera vegada, el Femení s’ha classificat per disputar les semifinals de la màxima competició continental i l’aposta del Club per la professionalització de l’equip, en compliment amb el  Pla Estratègic del mandat 2015-2021, està donant els primers fruits.

La representació institucional del Club ha estat encapçalada pel president Josep María Bartomeu, que ha estat acompanyat a la Llotja pel vicepresident primer Jordi Cardoner, el vicepresident esportiu Jordi Mestre, la vicesecretària de la Junta Directiva i presidenta del Grup Edelmira Calvetó, Maria Teixidor, el directiu Silvio Elías, responsable de Futbol Formatiu Professional, i el directiu Jordi Calsamiglia. Per part del Rosengärd també han assistit el seu president, Haken Wifvesson, al que han acompanyat la cònsol General de Suècia a Barcelona, Kristina Stenhammar i el cònsol Honorari d’Espanya a Malmöe, Jimmie Holmberg.

Altres entitats vinculades al Club, com l’Agrupació Barça Jugadors, representada pel seu president Ramon Alfonseda, exjugadors com Josep Maria Fusté, Jose Mari Bakero o Ricardo Serna, també hi han estat presents, així com la Federació Catalana de Futbol, amb el vicepresident Josep Llaó, la seleccionadora femenina, Natalia Arroyo, el segon seleccionador, Lluís Cortés i el director tècnic, Marc Vives. Tampoc s’ha perdut el partit el seleccionador femení de la Federación Española de Futbol, Jorge Vilda.

El món penyístic també ha respòs a la crida del Club i del Grup Edelmira Calvetó, el grup de treball que presideix Maria Teixidor per impulsar el paper de la dona barcelonista. Han assistit les presidentes de la PB Manresa, Ana Maria Calvera; de la PB Sallet, Cristina Fàbregas, de la PB Sant Boi, la històrica Maria Antònia Milà; la presidenta de la PB Martorell, Montserrat Farell i de la PB La Garriga, Montserrat Baldich, així com la membre de la PB Castellers de Barcelona, Olga Lozano, de PB La Guineu, Esther Cega i de la PB Dracs Units, Pilar Calvo.

Tampoc podien faltar moltes de les pioneres del futbol femení blaugrana dels anys 70, quan encara no era una secció reconeguda oficialment pel Club, com Lolita Ortiz, Carme Nieto, Núria Gómez, Concha Tots o Maria Teresa Andreu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut