Marc Márquez, protagonista a la Llotja President Suñol

Marc Márquez, protagonista a la Llotja President Suñol

En el partit contra l'Atlètic de Madrid han estat diversos els convidats a la Llotja, des del campió del món de motociclisme, el Barça Lassa d'hoquei patins, alguns participants d'OT, diversos jugadors de la NFL i Carla Simon

La Llotja President Suñol ha viscut avui una activitat molt intensa, d’acord amb la importància i la transcendència del partit contra l’equip matalasser. A banda dels familiars d'Enrique Castro 'Quini, un altre dels grans protagonistes ha estat el campió de MotoGP Marc Márquez, padrí del XIII Projecte Solidari del periodisme esportiu, que es materialitza en l’edició del llibre Relats solidaris de l’esport i que compta un any més amb la col·laboració de la Fundació Barça. Enguany destina els seus fons a l’Associació Esclat, que treballa amb persones amb paràlisi cerebral.

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha rebut Márquez i una representació dels periodistes impulsors del projecte a la Llotja President Suñol, i patrocinadors de la causa, que li han fet el lliurament del nou llibre. Abans del partit, el campió de MotoGP i els jugadors del primer equip s’han fet una fotografia amb un grup de membres de l’Associació Esclat. Aquesta associació desenvolupa la seva activitat majoritàriament a Catalunya i contribueix que les persones amb paràlisi cerebral o altres discapacitats similars, i les seves famílies, puguin desenvolupar el seu projecte de vida i se sentin incloses com a ciutadans de ple dret en una societat justa i solidària.

Aquesta iniciativa solidària, de la qual són l’ànima un nodrit grup de periodistes esportius, arriba a la seva tretzena edició com una proposta social consolidada que compta ja amb una notable trajectòria d’èxits i que ha sumat la complicitat de padrins de renom com Samuel Eto’o, Carles Puyol, Iván de la Peña, Frank Rijkaard, Leo Messi, Xavi, Pep Guardiola, Andrés Iniesta, David Villa, Éric Abidal, Gerard Piqué, Mascherano i Luis Suárez.

Els campions de la Copa del Rei d’hoquei patins

Els campions de la Copa del Rei d’hoquei patins també han tingut protagonisme als prolegòmens del partit quan han sortit a oferir el trofeu conquerit a Lloret als aficionats del Camp Nou. L’entrenador, Edu Castro, el capità, Aitor Egurrola, que ha sumat el títol de Copa número deu del seu palmarès, i el seu company Sergi Fernández, MVP de la final, han representat l’equip a la Llotja President Suñol i s’han fotografiat amb el president Josep Maria Bartomeu.

Jugadors de la NFL, visitants de luxe

Els que tampoc han passat desapercebuts han estat els jugadors de la National Football League (NFL) de futbol americà Von Miller (Denver Broncos), Casey Hayward (San Diego Chargers), Christian Kirsey (Cleveland Browns) i Micah Hyde (Buffalo Bills), que han aprofitat la seva post-temporada per visitar Barcelona i presenciar un partit al Camp Nou en directe. Miller, que va ser MVP de la ‘Super Bowl 50’ fa dos anys, ha regalat al president Bartomeu una samarreta signada.

Els triomfadors d’Operación Triunfo

Alguns dels concursants que han participat en la darrera edició del concurs musical Operación Triunfo, encapçalats per la guanyadora, Amaia Romero, i el que serà la seva parella al Festival d’Eurovisión, Alfred Garcia, han visitat també la Llotja President Suñol. Els cantants van celebrar dissabte a la nit al Palau Sant Jordi el seu primer concert de la gira OT, i avui han volgut presenciar el partit al Camp Nou. Bartomeu s’ha fotografiat amb els concursants i ha lliurat a Amaia una samarreta personalitzada com a guanyadora d’OT.

Carla Simon i el seu ‘Estiu 1993’

La cultura també ha estat representada avui a la Llotja President Suñol amb la directora d’una de les pel·lícules més exitoses de la temporada, la catalana Carla Simón, guanyadora del Goya a la millor direcció novella per Estiu 1993. A la fotografia, amb el president Bartomeu, també hi han estat les dues nenes protagonistes del film, Laia Artigas (Frida) i Paula Robles (Anna).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut